Ne jemi pranë jush 24/7

Për çdo problem apo pyetje, ju lutem na kontaktoni në Whatsapp: +355692023431

Pyetje të shpeshta

Këtu do të gjeni të gjitha pyejtet për problemet që mund të hasni gjatë përdorimit të platformës SNOB.al

Pse nuk shoh të gjitha seritë?

$NOB ka 10 episode të plota të cila transmetohen premiere çdo të Diel në Top Channel. Pas transmetimit dhe ritransmetimit premiere në TV, çdo episod hidhet në platformën tonë dhe ju mund ta aksesoni kur të doni dhe ku të doni.

Çfarë përfitoj me abonimin 3 mujor?

Me abonimin 3 mujor ju mund të aksesoni në çdo moment seritë e reja të cilat hidhen çdo të enjte.

Kush është diferenca midis abonimit 3 mujor dhe Premiere Day?

Me abonimin 3-mujor ju mund të shikoni të gjitha seritë çdo të enjte për një afat 3 mujor, pra seria hidhet 4 ditë pas publikimit të parë.


Me abonimin Premiere Day vetëm abonentët jasht Shqipërise mund të shikojnë serinë eksluzive ditën e premierës së saj të dielën në orën 21:00 dhe mund ta ri-shikojnë në sistem për 3 ditë rresht, më pas skadon abonimi.

Ku mund ta shikoj?

Në të gjitha telefonat smart, tableta apo kompjutera, mund ta bëni cast nga telefonat Android apo AirPlay nga iPhone vetëm me një klik

A mund ta anulloj blerjen?

Blerja anullohet vetëm kur ka probleme teknike dhe ju nuk mund të aksesoni videon, për çdo problem ju lutem kontaktoni nr e whatsapp +355695517777 ekipi jonë do ju kontaktoj menjëherë.