NDIQ SEZONIN E PARE

Për një muaj ju mund të shikoni 10 seritë e sezonit të parë

Abonohu menjëherë!

SEZONI I PARE -10 SERI

Mirë se erdhët në faqen e $NOB!

Seriali i vetëm shqiptar i standardeve ndërkombëtare!

Eksploro tani

Aktorët

Kasti Kryesor

Ketjona Pecnikaj

Tesa

Gent Disha

Albani

Eva Alikaj

Linda

Sokol Angjeli

Kristaqi

Indrit Çobani

Admiri

Violeta Banushi

Lili

Brarend Akçiu

Bojkeni

Altea Lazaj

Sara

Todi Kasemi

Franci

Romir Zalla

Iliri

Dritan Kastrati

Paulini

Piro Qirjo

Zefi

Olta Beqiri

Kristela

Megli Haskaj

Xhesika

Elios Shuli

Joani

Iva Çuni

Ines

Eni Jani Fuga

Eva

Aleks Seitaj

Luisi

Myzafer Zifla

Eduardi

Roerd Toçe

Genti

Josif Sina

Endi

Agron Shala


$NOB ËSHTË ADRENALINË!

E detyruar nga disa mafiozë, një vajzë e shtresës së mesme, shkon e paftuar në një festë që organizohet nga disa të rinj milionerë, ku bie pre e një konspiracioni që përfshin të rinjtë dhe familjet e tyre.

Fjalë zemre nga ekipi i $NOB

Kur ju paguani për të parë këtë prodhim, automatikisht bëheni kontribues për vazhdimësinë e këtij seriali edhe në sezone të tjera, si edhe në rritjen e kualitetit të prodhimeve kinematografike shqiptare. Ju falenderojmë për çdo kontribut tuajin!

Dalina Buzi

Krijuese e $nob

Duke e përkrahur këtë projekt, ju jeni duke vlerësuar artistët që kanë punuar për këtë prodhim për punën e bërë dhe njëkohësisht për të diferencuar cilësinë.

Nëpërmjet këtij realizimi ne synojmë që të sjellim një standard të ri në kinematografinë shqiptare dhe vazhdimin e prodhimeve cilësore që ne kemi vendosur të sjellim për ju.

Ols Abazi

Producent i $nob

10 seritë e $nob, jane 10 filma të prodhuar nga ne. Me qindra njerëz kanë punuar për një vit (pandemie) që të ndërtojnë një histori gjithëpërfshirëse për shikuesin, që muzika e duhur të ilustrojë emocionin përkatës, që vendndodhja e ngjarjes të jetë reale, që ndriçimi të transmetojë ndjesinë e karakterit, që detajet ta sjellin më afër.

Duke u abonuar në këtë shërbim, ju po tregoni respektin për punën e artistëve shqiptarë.

Redi Treni

Regjisor i $nob

<p>Dalina Buzi</p>, <p>Krijuese e $nob</p>
<p>Ols Abazi</p>, <p>Producent i $nob</p>
<p>Redi Treni</p>, <p>Regjisor i $nob</p>

MUND TË NA NDIQNI NË TË GJITHA PAJISJET

Telefona, kompjutera, tableta, madje mund të bëni "Cast" apo "AirPlay" edhe tek televizori juaj Smart

Available for TV platforms and apps

Zgjidhni një nga ofertat tona


ABONIM 1-MUJOR

9.99€

Me këtë abonim ju mund të shihni dhe të rishihni sezonin e parë me 10 seri, kurdo dhe kudo gjatë 1 muaj abonim.
Abonohu menjëherë